Individualni program šivanja z Ano

15 h Za začetnike 549 €

Lahkotno in sproščeno v svet ustvarjanja in šivanja!

Draga moja, si že dolgo časa želiš podrobneje spoznati svet šivanja, vendar si prepričana, da to ni zate, da tebi to ni namenjeno, da tega ne zmoreš ter, da nisi dovolj ročno spretna, natančna in vztrajna?

No, naj ti povem, da so to le tvoja prepričanja, ki niti niso tvoja, samo vzela si jih za svoje. Prišla so v tebe kdo ve kdaj in od koga in ti jim sedaj verjameš. Onemogočajo ti korak naprej in te vsakič spomnijo, da nekaj ni zate.

Vendar, če je želja v tebi, potem to izhaja v iz tebe in je prava stvar zate, zato se ne prepričuj več v nasprotno.  Zajemi sapo, naredi prvi korak, nato pa korakaj po tej poti in razblinili se bodo vsi dvomi. Če je šivanje tvoja srčna želja, potem ne čakaj več, dovolj je bilo.

Jaz sem tu zate, te sprejemam takšno, kot si, ne sodim in vidim v tebi neskončno večji potencial, kot si trenutno lahko priznaš. Prepričana sem, da, če v tebi obstaja želja, potem obstaja tudi pot.

Si pripravljena, greš z menoj na popotovanje v svet šivanja in neskončnega ustvarjanja ter rušenja mej, ki si jih postavila okoli sebe? Si predstavljaš sebe v čisto svoji tuniki ali pa z novo torbico, ki je prilagojena tvojemu okusu? 

Skupaj bova pripravili program šivanja po tvoji meri ter korak za korakom odkrivali radosti ustvarjanja novih stvari. Si pripravljena, greš z menoj?


Pridruži se mi na čisto posebnem individualnem pristopu O.L.E. , kjer boš postopoma osvojila osnove šivanja in skozi najina srečanja zopet pridobila nazaj zaupanje v svoje sposobnosti in darove, ki presegajo samo področje šivanja in ustvarjanja. Pripravila ti bom celovit 15 urni-program Lahkotni in igrivi svet šivanja.

Delava po sistemu O.L.E.!

 1. Odprava vseh omejitev

Skupaj pogledava kje vidiš svoje omejitve in jih preprosto odpraviva. Brez skrbi, vzeli si bova toliko časa, kot bo potrebno, da se boš počutila lahkotneje.

 1. Lahkotno čez osnove

V tvojem tempu in na tebi prilagojen način bova spoznavali osnove šivanja, od rokovanja s šivalnim strojem, preko spoznavanja šiviljskih pripomočkov in lastnosti blaga do priprave krojnih delov in šivanja.

 1. Edinstveni program zate

Glede na tvoje želje sestaviva program šivanja zate – lahko se odločiš za šivanje oblačil ali pa uporabnih izdelkov za dom. Naučila te bom delati s kroji in definirati pravi vrstni red pri šivanju nekega izdelka. Ob tem bova pogledali tudi kateri šivi, postopki in zaključki so najbolj primerni.


Program: Lahkotni in igrivi svet šivanja

 • dobiva se po dogovoru (predlagam srečanja 1x do 2x tedensko) in dodobra odpraviva začetne omejitve,
 • na začetku dobro osvojiva osnove, spoznava delovanje šivalnega stroja, pripomočke in osnove šivanja,
 • pogovoriva se o blagu, pravilnem krojenju in šivanju s pomočjo krojev,
 • po osvojenih osnovah pogumno zaplujeva v svet šivanja, z izdelki, ki te najbolj privlačijo,
 • postopoma nadgrajujeva veščine šivanja in slediva tempu, ki tebi najbolj ustreza.

Cena investicije: 549 € ali plačilo v 4 mesečnih obrokih po 140 €.Dodatni bonusi, ki jih prejmeš

 • svetujem ti pri nakupu šivalnih pripomočkov,
 • po zaključku programa sem ti še 3 mesece na voljo za pomoč in svetovanje po e-mailu ali telefonu,
 • za vse naše redne tečaje in delavnice prejmeš 10% stalni popust.

Kje potekajo srečanja

Stara Tobačna, Atelje Flikepike, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Potrebuješ več informacij

Če potrebuješ več informacij ali imaš kakšno vprašanje, pomislek, dvom ali izziv, me seveda pokliči na 031 851 286 ali piši na ana@flikepike.si.

Splošni pogoji prijave na individualni tečaj

 • pred vpisom se dogovoriva za kratek uvodni sestanek, kjer dorečeva podrobnosti in potek programa;
 • plačilo celote ali prvega obroka je potrebno poravnati pred prvim srečanjem;
 • plačilo investicije v program je dokončno in ni vračljivo.