Šivanje v družbi

3 h Nadaljevalni 33 €

Že poznaš osnove šivanja, vendar bi rada o določenih detajlih in postopkih izvedla več? Morda si doma težko vzameš čas za šivanje, ki te tako zelo veseli?

Vabimo te na Šivanje v družbi, kjer šivaš po svojih željah in glede na svoje predznanje. Obenem te založimo s številnimi idejami in uporabnim znanjem. Vedno imaš na voljo izkušeno mentorico, ki ti pomaga ali svetuje, kjer se ti zatakne. Na šivalnih uricah imaš na voljo za uporabo klasični šivalni stroj, opletilni stroj (overlock) in pokrivni robilnik (coverlock oz. iberdeck).

Vsako srečanje traja 3 ure.

Hitra prijava


NAPOVEDANI TERMINI
  • 23.2. (sobota) od 9.00 do 12.00 (posebna tematika: Ali se ti je pri šivanju pustnega kostuma zataknilo in potrebuješ nasvet mentorice?)
ŠIVANJE V DRUŽBI JE PRIMERNO ZATE

• če že poznaš osnove šivanja s šivalnim strojem,
• če bi rada dobila pomoč in nasvet mentorice,
• če uživaš ustvarjati v majhni skupini podobno mislečih tečajnic.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV

3 do 4 (šivalne urice bodo izvedene ob prijavi vsaj treh tečajnic)

KJE

Stara Tobačna, Atelje Flikepike, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana (pripelješ se lahko z mestnim avtobusom ali brezplačno parkiraš pred stavbo)

CENA

Naši tečajniki : 33 € (ali 90 € za paket treh srečanj)
Ostali: 37 € (ali 101 € za paket treh srečanj)SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE
  • ob vpisu na delavnico (preko obrazca na spletni strani, elektronske pošte ali telefonsko) je potrebno v roku enega dne poravnati plačilo (podatke prejmeš po e-pošti),
  • “naši tečajniki” so vsi, ki so se že udeležili katerekoli naše delavnice ali tečaja,
  • zakup paketa treh Šivanj v družbi je potrebno izkoristiti v roku 3 mesecev
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE

Te muči še karkoli v zvezi z delavnico ali pa še nisi prepričana, da je delavnica tista prava zate? Piši na info@flikepike.si ali pokliči na 031 851 286.