fbpx

[vc_row height=”large” width=”full” us_bg_image=”2292″ us_bg_repeat=”no-repeat” css=”.vc_custom_1494842056565{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row columns_type=”small” height=”small”][vc_column][vc_column_text]

DELAVNICA ŠIVANJA TORBE Z ZADRGO

Še nimaš mini potovalke za vikend odklope? Bi si rada zašila torbo za otroške potrebščine, ki jih ponavadi ni prav malo? Nimaš pojma kako zašiti torbo z zadrgo in podlogo, tako da šivi ne bodo vidni? Se sprašuješ kako utrditi torbo, da bo bolj kompaktna?
Vabimo te na delavnico šivanja torbe z zadrgo in podlogo, kjer si boš iz blaga po svoji želji, zašila lepo in uporabno torbo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row columns_type=”small” height=”small”][vc_column width=”1/3″][us_single_image image=”2453″ size=”medium”][us_single_image image=”2455″ size=”medium”][us_single_image image=”2456″ size=”medium”][us_separator type=”invisible”][us_message]Napovedane delavnice: predvidoma 2018[/us_message][us_iconbox icon=”mdfi_content_content_cut ” style=”circle” title=”Prijavi se na delavnico” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.flikepike.si%2Fprijava-na-tecaj%2F||”][/us_iconbox][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

KAJ SE NAUČIMO IN ZAŠIJEMO
  • Naučimo se zašiti zadrgo na torbi
  • Naučimo se vstaviti notranjo podlogo, skriti žep in ročaje
  • Po korakih zašijemo torbo od začetka do konca
POTREBUJEŠ PREDZNANJE/TEŽAVNOSTNA STOPNJA

Primerno za  tiste, ki že znajo uporabljati klasični šivalni stroj.

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ

Blago, medvlogo in zadrgo za torbo, vse ostalo dobiš pri nas.

TRAJANJE

4-5 ur

ŠTEVILO TEČAJNIKOV

3 do 4 (tečaj bo izveden ob prijavi vsaj treh tečajnikov)

DODATNI BONUSI
  • učiš se v majhni skupini z individualnim pristopom
  • uporabljaš naše pripomočke in stroje
  • kroj za torbo prejmeš po e-pošti
KJE

Stara Tobačna, Atelje Flikepike, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana (pripelješ se lahko z mestnim avtobusom ali brezplačno parkiraš pred stavbo)

CENA

45 EUR[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]