fbpx

Pogoji sodelovanja v poletnem giveaway-u

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

Strinjate se, da bomo vaše podatke uporabili in obdelali v skladu z varstvom podatkov.

Giveaway organizira FLiKEpike, Ana Kosi s.p., Taborska cesta 4, 1290 Grosupljematična številka: 6935273000, DŠ: 55980449 (v nadaljevanju organizator).

V giveaway-u lahko sodeluje vsak, ki na spletni strani www.flikepike.si  odda zahtevane osebne podatke.

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bo strokovna komisija naključno izbrala eno osebo in ji podelila nagrado.

Nagrada: Otroška poletna kapica s šiltom in vratno zaščito. Nagrajenec bo lahko izbral velikost kapice (od 40 do 55) in barvno kombinacijo.

Registracija za sodelovanje v giveaway-u je možna od 14.6. do 9.7.2017. Dobitnik bo obveščen po elektronski pošti do 11.7.2017 in bo objavljen na spletni strani www.flikepike.si. Dobitniku bomo poslali obvestilo na njegov e-poštni naslov. V elektronskem sporočilu bomo dobitnika prosili, naj nam pošlje svoj naslov, da mu bomo lahko po pošti poslali kapico. Organizatorja ne prevzemata odgovornosti za poštne storitve.

Če dobitnik do 21.7.2017 ne bo sporočil svojega naslova, bodo izgubil pravico do nagrade. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino.

Organizator si pridržuje pravico, da kadarkoli dopolni ali spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

Pridobljene elektronske naslove lahko organizator uporablja v namene pošiljanja obvestil in promocijskih materialov.

Sodni postopki so izključeni.

V Ljubljani, 14.6.2017

FLiKEpike, Ana Kosi s.p., Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje