fbpx

[vc_row height=”large” width=”full” us_bg_image=”1102″ us_bg_repeat=”no-repeat” css=”.vc_custom_1474299055054{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1457643343422{padding-top: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobrodošli na tečajih šivanja FLiKEpike – za male in velike!

Tečaji šivanja FLiKEpike potekajo v majhnih skupinah (do 5 tečajnikov) zato je poudarek na individualnemu pristopu. Prilagajamo se znanju in željam posameznika, zato, da lahko kar največ odnesete od tečaja.
Na naših tečajih uporabljate naše šivalne stroje (po želji lahko prinesete tudi svojega). Vse kar potrebujte je le dobra volja, želja po novem znanju ter malo natančnosti in potrpežljivosti. Za vse ostalo poskrbimo mi.

[/vc_column_text][vc_tta_accordion][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Začetni ekspres tečaj šivanja otroških oblačil”][vc_column_text]Namenjen je začetnicam in tistim, ki bi rade osvojile osnove šivanja. Na tečaju spoznamo šivalni stroj in njegove funkcije, osnovne tehnike šivanja, prerisovanja krojev, šivanja enostavnih aplikacij, osnovnih funkcij šivanja na opletilnem (overlock) stroju. Naučimo se narisati tudi svoj kroj za baggy hlačke.

Več o tečaju[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Nadaljevalni tečaj šivanja otroških oblačil”][vc_column_text]Tečaj je namenjen tistim, ki že imajo osnovno znanje šivanja. Na tečaju še nadgradimo znanje in se lotimo šivanja bolj zapletenih oblačil, osvojimo šivanje zadrge, pogledamo in zašijemo različne zaključke, robove in žepe, naučimo se zašiti oblačila s podlogo.

Več o tečaju[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Delavnica Spoznaj overlock stroj v nulo in zašij super tuniko”][vc_column_text]Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi podrobneje spoznali delovanje overlock stroja. Na delavnici pregledamo funkcije overlock stroja, se naučimo pravilno napeljati niti, nastaviti napetost, poskusimo različne nastavitve in spoznamo vrste šivov, ki jih stroj omogoča. Nato zašijemo tuniko/majico zase ali otroka z uporabo različnih šivov na overlock stroju.

Več o delavnici[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Delavnica šivanja kapucarja” tab_id=”1482411808133-011a4cf9-eae7″][vc_column_text]Delavnica je namenjena vsem, ki bi se rade naučile zašiti otroški ali odrasli kapucar. Priporočeno je osnovno znanje šivanja. Pri delu bomo uporabljale klasični in overlock stroj.

Več o delavnici[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Delavnica šivanja hlač za prosti čas” tab_id=”1488881344216-0975e58d-251b”][vc_column_text]Delavnica je namenjena vsem, ki bi se rade naučile zašiti ženske hlače za prosti čas. Priporočeno je osnovno znanje šivanja. Pri delu bomo uporabljale klasični in overlock stroj.

Več o delavnici[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section icon=”fa-scissors” title=”Delavnica šivanja krila balonček” tab_id=”1489428252200-79cdefc0-003a”][vc_column_text]Delavnica je namenjena vsem, ki bi se rade naučile zašiti odraslo ali otroško krilo balonček. Priporočeno je osnovno znanje šivanja. Pri delu bomo uporabljale klasični in overlock stroj.

Več o delavnici[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]