fbpx

[vc_row height=”large” width=”full” us_bg_image=”2466″ us_bg_repeat=”no-repeat” css=”.vc_custom_1501012956198{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row columns_type=”small” height=”small”][vc_column][vc_column_text]

NADALJEVALNI TEČAJ ŠIVANJA OTROŠKIH OBLAČIL

Znaš zašiti le enostavnejša oblačila in izdelke in bi rada nadgradila znanje?  Bi se rada lotila bolj zapletenih oblačil pa nimaš pojma kje začneš in kje končaš? Bi rada spoznala različne zaključke, obrobe in žepe? Še nikoli nisi šivala zadrge na jopici ali pajacku?
Pridruži se nam na nadaljevalnem tečaju šivanja otroških oblačil, kjer boš skozi šivanje uporabnih oblačil spoznala različne postopke in tehnike šivanja.
Tečaj poteka v obliki 5 srečanj po 3 ure, skupaj 15 polnih ur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row columns_type=”small” height=”small”][vc_column width=”1/3″][us_single_image image=”2472″ size=”medium”][us_single_image image=”2473″ size=”medium”][us_single_image image=”2474″ size=”medium”][us_separator type=”invisible”][us_iconbox icon=”mdfi_content_content_cut ” style=”circle” title=”Prijavi se na tečaj” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.flikepike.si%2Fprijava-na-tecaj%2F||”][/us_iconbox][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

POPOLDANSKI TERMIN

četrtek, 23.11.: od 17.00 do 20.00 ure

četrtek, 30.11.: od 17.00 do 20.00 ure

četrtek, 7.12.: od 17.00 do 20.00 ure

četrtek, 14.12.: od 17.00 do 20.00 ure

četrtek, 21.12.: od 17.00 do 20.00 ure

POTREBUJEŠ PREDZNANJE/TEŽAVNOSTNA STOPNJA

Primerno za  tiste, ki že imajo osnovno znanje šivanja s klasičnim šivalnim strojem. Znanje in izkušnje šivanja z opletilnim (overlock) in robilnim (coverlock) strojem niso potrebne.

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ

Blago in morebitne dodatke za vse izdelke, za vse ostalo poskrbimo mi.

ŠTEVILO TEČAJNIKOV

3 do 4 (tečaj bo izveden ob prijavi vsaj treh tečajnic)

KJE

Stara Tobačna, Atelje Flikepike, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana  (pripelješ se lahko z mestnim avtobusom ali brezplačno parkiraš pred stavbo)

CENA

149 EUR (možno plačilo v dveh obrokih)

KAJ SE NAUČIMO IN ZAŠIJEMO
 • Nadgradimo osnovno znanje šivanja in spoznamo korake pri šivanju bolj zapletenih oblačil
 • Osvojimo šivanje zadrge, različnih zaključkov, žepov in obrob
 • Zašijemo otroški bodi ali majčko ali tuniko ali kapucar
 • Zašijemo hlače ali kavbojke
 • Zašijemo jopico ali jaknico ali pajacek
PODROBNEJŠI PROGRAM

Program je v celoti prilagojen želji in stopnji znanja posameznice. Sestavljajo ga trije sklopi, ki so zasnovani tako, da od enostavnejših kosov oblačil napredujemo k bolj kompleksnim oblačilom. Skozi šivanje posameznega izbranega oblačila spoznavamo šivanje posebnih dodatkov kot so žepi, zadrge, gubice ter različnih zaključkov. Seveda ni nujno, da slediš priporočenemu programu, lahko se odločiš za šivanje oblačil, ki najbolj ustrezajo tvoji želji in stopnji predznanja.

V kolikor se odločiš slediti programu, potem si iz vsakega sklopa izbereš en ali dva različna oblačila ter jih zašiješ. Prvi sklop zajema  otroški bodi, majčkp, tuniko ali kapucar, drugi sklop oblačil zajema trenirko, hlače ali kavbojke ter tretji sklop zajema jopico z zadrgo (in podlogo) ali pajacek z gumbi, zadrgo (in podlogo).

Delo na tečaju poteka tako, da iz nabora pripravljenih krojev prerišeš želeni kroj v ustrezni velikosti, ga skrojiš ter se lotiš šivanja.  Na vsakem koraku imaš na voljo pomoč učiteljice. V kolikor imaš željo po hitrejšem napredovanju, lahko posamezne kroje vzameš s seboj domov in si jih že doma prerišeš in skrojiš, tako da se na tečaju posvetiš samo šivanju.

Na tečaju uporabljamo klasični, opletilni (overlock) in robilni (coverlock) šivalni stroj. V kolikor še ne poznaš opletilnika in robilnika, boš na tečaju prejela vsa navodila glede uporabe in se spoznala s strojema tudi v živo.

Na začetku tečaja dobiš tudi gradivo, kjer imaš ob slikah razložene različne šive na opletilnem (overlock) stroju, osnovne zaključke, robove ter postopke šivanja malo bolj zapletenih dodatkov.

Ob zaključku tečaja prejmeš potrdilo o opravljenem tečaju in uporabno darilce.

DODATNI BONUSI
 • dobiš tiskano gradivo
 • učiš se v majhni skupini z individualnim pristopom
 • program lahko prilagodiš svojim željam in znanju
 • uporabljaš naše pripomočke in stroje (po želji lahko prineseš svoj šivalni stroj)
 • kroje si lahko izposodiš in jih prerišeš doma
 • kroje in izdelke, ki jih zašiješ odneseš s seboj
 • ob koncu tečaja te čaka uporabo darilce
IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE

Piši na info@flikepike.si ali pokliči na 031 851 286[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]