fbpx
Zasebnost in varovanje ter varnost podatkov

 

Upravljalec vaših podatkov je podjetje Flikepike, Ana Kosi s.p. (v nadaljevanju upravljalec). Več o nas lahko preberete tukaj.

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

V našem podjetju in še posebej na spletni strani spoštujemo vašo zasebnost in varujemo vaše podatke. Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali razen:

 • zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih upravljalca (npr. dostavne službe, računovodski servisi, tiskarji, klicni centri) in
 • državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka.

 

Osebni podatki ki jih zbiramo

 

O naših kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

 • Kontaktni podatki:  ime, priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonsko številko. Te podatke zbiramo za prijave na tečaje, za namen izdaje računov, ob stiku z nami, ipd.
 • Podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih.
 • Marketinški podatki: vaš elektronski naslov in naročnino na e-novice
 • Tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku in vrsti naprave s katero dostopate na našo spletno stran. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik se lahko shranjujejo tudi drugi piškotki, kot so piškotki sistema Google Analytics, Facebook, …

Za pravilnost in resničnost podatkov, ki nam jih posredujete, jamčite sami. Za netočne ali tuje podatke ne odgovarjamo.

 

Kako pridobivamo podatke

 

Podatke o vas pridobivamo, ko:

 • oddate prijavo na tečaj ali delavnico,
 • stornirate naročilo,
 • preko nagradnih iger,
 • pregledujete naše vsebine,
 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno naših storitev,
 • se naročite na naše e-novice,
 • ko stopite v kontakt z nami preko e-maila, kontaktnih form na spletni strani ali družbenih omrežij,
 • iz drugih virov, ki so povezani s plačilnimi sistemi (na primer: ko plačate račun preko elektronske banke ali plačilne kartice).

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

 

Kaj delamo s podatki o vas

 

Podatke o kupcih ter nakupih zbiramo za zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (vodenje finančnih in poslovnih knjig) ter izvedbo vaših prijav in naročil. Teh podatkov v nobenem primeru brez vaše privolitve ne uporabljamo za kakršnekoli druge namene, ki niso v okviru zahtev zakonodaje.

Podatke o naročilih na e-novice zbiramo z namenom, da vam na vaš elektronski naslov pošiljamo marketinška obvestila. Marketinška obvestila vam pošiljamo le na vašo željo.

Podatke, ki ste nam jih posredovali, bomo hranili trajno do vašega preklica, zahteve za izbris ali umika privolitve.

 

Kdo ima dostop do vaših podatkov

 

Poleg nas lahko vaše osebne podatke posredujemo tudi našim partnerjem, ki jih potrebujemo pri izvedbi:

 • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in dostavo naročila,
 • če vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo,
 • izvajalcem plačil (Paypal, Bankart, ipd.),
 • državnim oziroma pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon.

Vsi partnerji, ki imajo dostop do vaših osebnih podatkov, so zavezani k skrbnemu ravnanju z vašimi podatki v skladu z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki jih nujno potrebujejo za nemoteno opravljanje storitve.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali, prodali ali kako drugače dostavili nepooblaščenim tretjim osebam.

 

Vaše pravice

 

V skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) imate pravico, da se pozanimate o svojih podatkih. Na zahtevo vas bomo v primernem roku vedno obvestili o vrsti podatkov, namenu shranjevanja in možnih prejemnikih vaših podatkov.

Podatke, ki ste nam jih posredovali, bomo hranili trajno oziroma do vašega preklica, zahteve za izbris ali umika privolitve.

Izbris svojih podatkov ali odjavo od e-novic lahko zahtevate enostavno preko e-maila, ki ga pošljete na naslov: info@flikepike.si.

V primeru, da zahtevate izbris ali se odjavljate od obveščanja, vam bomo nehali pošiljati obvestila v roku 30 dni po prejeti zahtevi.

 

Stik s podjetjem

 

Če vas zanima karkoli v zvezi z vašimi osebnimi podatki in načinom varovanja vaših podatkov iz naše strani, nas lahko kontaktirate preko e-maila info@flikepike.si ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

FLIKEPIKE Ana Kosi s.p.