fbpx

Čas zame

Ana Kosi Komentarjev: 0
Objavljeno v

Konec avgusta smo planirali še en krajši dopust na morju, ki pa mi ni preveč dišal. Po šestih letih preživljanja prostih trenutkov in dopustov z otrokoma, sem se odločila za en dopust samo zame. Starejši sin in moj dragi sta odšla na morje, mlajši pa je ostal z menoj. Naslednjih deset dni sem sina zjutraj odpeljala v vrtec in dopoldnevi so bili samo moji. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako uživala v prostih trenutkih, šivala brez prestanka in si polnila baterije. Popoldne in čez vikend je seveda moj mali razgrajač dobil vso pozornost – in to ni bila utrujena, tečna in nezadovoljna mami.
Najbolj pa me je presenetila izjava starejšega sina, nekaj dni po tem, ko se je vrnil iz morja domov: “Nekam bolj drugačna si mami.” Vprašala sem ga, kako to misli. Njegov odgovor me je presenetil: “Bolj si prijazna.”
Zato si vzemite in organizirajte čas zase, da lahko v miru počnete, kar vas veseli. Napolnili si boste baterije – kar je dobro za vas in za vaše najbližje. Ne pozabite nase!

Če se sprašujete kaj vse sem zašila….

 

flikepike_blog_cas zame_2.jpg

Brezrokavnik iz Ottobre Woman revije in tunika iz Burde (prirejena iz kroja za majico)

 flikepike_blog_cas zame_3.jpg

Za najmlajšega člana majico, softshell jaknico in pajacek, vse iz Ottobre revij.

Reciklaža bivšega reklamnega plakata (iz umetne mase) – nastal je nahrbtnik, nepremočljiv in trpežen za moje kolesarske opravke po mestu. Kroj sem naredila sama.

Kako pa vam uspeva uresničevati vaše šiviljske projekte