fbpx

Nadaljevalni tečaj šivanja ženskih oblačil

18 h Nadaljevalni 234 €

Si že ugotovila, da te svet šivanja neustavljivo privlači in bi rada v svojem šiviljskem ustvarjanju napredovala? Si ne želiš vrsto let nabirati izkušenj in drobcev znanja, ampak bi svoje znanje šivanja rada poglobila čim prej?

Če je tvoj odgovor pritrdilen, te vabimo v našo družbo na poglobljeno popotovanje v svet šivanja, kjer boš sešila nekaj bolj kompleksnih izdelkov in oblačil. Tečaj poteka v mini skupini tečajnic, zato lahko dobiš individualno pomoč učiteljice v vsakem trenutku in na najhitrejši možni način nadgradiš znanje šivanja.

Hitra prijava


Tečaj poteka v obliki 6 srečanj po 3 ure, skupaj 18 polnih ur.

TERMIN

 • torek, 16.4. od 17.00 do 20.00 ure
 • torek, 23.4. od 17.00 do 20.00 ure
 • torek, 7.5. od 17.00 do 20.00 ure
 • torek, 14.5. od 17.00 do 20.00 ure
 • torek, 21.5.. od 17.00 do 20.00 ure
 • torek, 28.5. od 17.00 do 20.00 ure
NADALJEVALNI TEČAJ JE PRIMEREN ZATE
 • če že poznaš osnove šivanja s šivalnim strojem,
 • če bi rada nadgradila svoje znanje šivanja,
 • če potrebuješ vodstvo izkušene mentorice ,
 • če uživaš ustvarjati v majhni skupini podobno mislečih tečajnic.
KAJ BOŠ ODNESLA OD TEČAJA PRI NAS
 • spoznala boš nove tehnike in metode šivanja,
 • dobila boš nove izkušnje pri delu z različnimi materiali,
 • naučila se boš prišiti zadrge, dodati različne žepe, izdelati robove,..
 • sešila boš najmanj 3 različne izdelke: toaletno torbico s podlogo, tuniko (ali poletno obleko) iz pletiva ter jopo z zadrgo (ali torbo-nahrbtnik);
 • dobila boš 1-letni dostop do spletne učilnice, kjer te čakajo vsi kroji, ki jih uporabljamo na tečaju ter video postopki šivanja izdelkov iz tečaja.
KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ

Blago in morebitne dodatke za vse izdelke, za vse ostalo poskrbimo mi. Če želiš lahko na tečaj prineseš svoj šivalni stroj.

KAJ JE VŠTETO V CENO TEČAJA
 • kroj za tuniko ali obleko (na voljo v velikostih od 36 do 50), kroj za jopo z zadrgo (na voljo v velikostih od 36 do 46) ali kroj za torbo- nahrbtnik
 • brezplačna uporaba naših pripomočkov in strojev,
 • ustvarjanje v majhni skupini s stalno pomočjo mentorice,
 • 1-letni dostop do spletne učilnice z dodatnimi gradivi in video posnetki.
ŠTEVILO TEČAJNIKOV

Do 4 (tečaj bo izveden ob prijavi vsaj treh tečajnic)

KJE

Stara Tobačna, Atelje Flikepike, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana



PREVERI, KAJ MENIJO O TEČAJU NAŠE UDELEŽENKE

Tečaj je zelo poučen. Lahko vprašaš, kar te zanima in praktično probaš. Ker delo poteka v manjših skupinah, si res obravnavan individualno. Posvetijo se vsaki tečajnici posebej. Super zadeva…priporočam.

Mateja Dobrovoljc, ustvarjalka unikatnih torbic Teja Design

Tečaj je bil ustrezen zame, ker so bili termini enkrat tedensko, kar mi je odgovarjalo pri usklajevanju s službo. Program tečaja je bil sestavljen tako, da smo z vsakim projektom nadgrajevali pridobljeno znanje od prej in dodajali novo. Skupina je bila dovolj majhna, da se je mentorica lahko posvetila vsaki tečajnici. Vzdušje je bilo prijetno in sproščeno. Poleg vsega šiviljskega znanja sem se naučila tudi da je potrebno pri ročnem ustvarjanju uživati in se ne ustaviti ob kakšnem težjem koraku ali napaki.

Mateja Magdič


NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Ali za tečaj potrebujem svoj šivalni stroj?

Ne. Na tečaju lahko brezplačno uporabljaš naše stroje (klasični in overlock). Če pa želiš, lahko na tečaj prineseš tudi svoj šivalni stroj in šivaš na njem.

Ali lahko sešijem nekaj po svojih željah ali moram slediti zastavljenemu programu?

Program in izdelki v naprej določeni, da se v danem času kar največ naučiš in nadgradiš znanje. Tudi časovno je tečaj zastavljen tako, da dejansko uspemo v predvidenem času sešiti vsaj tri izdelke. Prvi izdelek je toaletna torbica s podlogo, drugi izdelek je tunika ali obleka iz pletiva (izbereš, kar ti bolj ustreza) ter za tretji izdelek lahko zopet izbiraš med jopo z zadrgo ali torbo-nahrbtnikom. V kolikor ti kateri izmed predvidenih izdelkov nikakor ne ustreza, se lahko ob dogovoru z mentorico dogovoriš za kakšen drug izdelek po tvoji želji.

V čem se naš tečaj loči od drugih tečajev šivanja na trgu?

Naš tečaj poteka v majhni skupini udeleženk, kar omogoča praktično individualni pristop do vsake tečajnice. Ni nepotrebnega čakanja, da boš prišla na vrsto in dobila pomoč in pozornost mentorice. Na našem tečaju nisi prepuščena sama sebi. Učni proces in program tečaja je skrbno premišljen in zasnovan tako, da prejmeš kar največ novega znanja v kratkem času. Pridobivanje znanja in izkušenj zato ni prepuščeno naključju, ampak že v naprej točno veš, kaj ti tečaj nudi in kaj se boš naučila.

Na tečaju prejmeš tudi dostop do spletne učilnice, kjer imaš kroje za vse izdelke, pdf gradivo ter video posnetke postopkov šivanja vseh izdelkov, vključno s tistimi, ki jih na tečaju morda ne boš izbrala. Zato lahko kasneje sama, ob pomoči posnetkov sešiješ še druge izdelke oziroma oblačila.

Ali lahko nadomeščam termin, če slučajno zaradi upravičenih razlogov manjkam?

Ja, termin je mogoče nadomeščati v kateri od drugih skupin, ob predhodnem dogovoru z nami.

IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE

Te muči še karkoli v zvezi s tečajem ali pa še nisi prepričana, da je tečaj tisti pravi zate? Piši na info@flikepike.si ali pokliči na 031 851 286

CENA

234 €

SPLOŠNI POGOJI VPISA
 • vpis na tečaj je potrebno opraviti najkasneje en teden pred začetkom tečaja oz. do zasedbe prostih mest,
 • ob vpisu na tečaj (preko obrazca na spletni strani, elektronske pošte ali telefonsko) je potrebno v roku nekaj dni poravnati akontacijo 50 € (podatke prejmete po e-pošti), preostanek pa do začetka tečaja,
 • nadomeščanje izpuščenega srečanja tečaja ni zagotovljeno, je pa možno po dogovoru na katerem od naslednjih terminov tečaja.
PRIJAVI SE