fbpx

DARILNI BON ZA ŠIVALNI TEČAJ

Bi rada podaril-a res izvirno darilo oziroma celo doživetje tebi ljubi osebi? Že veš, da ta oseba rada ročno ustvarja in bi jo razveselil kateri od naših začetnih ali nadaljevalnih tečajev šivanja oziroma enodnevna delavnica?

Podariš ji lahko točno določen tečaj oziroma delavnico šivanja ali pa bon v poljubni vrednosti in bo sama izbrala tečaj glede na svoje želje in predznanje.

Darilni bon spravimo v praktični žakeljček iz blaga in dodamo simpatični napis. Poslali ga bomo tebi ali obdarovanki po pošti. Za naročilo bona nam piši na info@flikepike.si ali izpolni spletni obrazec TUKAJ.

Splošne pogoje uporabe darilnih bonov lahko prebereš tukaj.


ŠIVILJSKI LONČEK “Ena doza ustvarjalne energije”

Lonček za vse ljubitelje šivanja. Za zvrhano mere kave, čaja ali vroče čokolade. Velikost lončka je 35 dl. Na voljo je le še črn lonček. Vsak lonček ima enak napis v beli barvi “Ena doza ustvarjalne energije!” ter srčni utrip s šivalnim strojem. Cena lončka je 11€ 9€, poštnina po Sloveniji je gratis.

Za naročilo lončka prosim izpolni obrazec TUKAJ.


BELEŽNICA “Zakladnica idej”

Beležnica za vse, ki radi zapisujejo, rišejo in ustvarjajo. Beležnica je v velikosti A5, z označevalnim trakom, elastiko in držalom za pisalo. Ima 190 strani, trde platnice in v notranjosti brezčrtne liste. Cena beležnice je 10 €, poštnina po Sloveniji je gratis.

Za naročilo beležnice prosim izpolni obrazec TUKAJ.